Moja korpa 0
Kupite Apcalis SX Jelly u Hrvatskoj - Tekući Tadalafil za Izvanredno Seksualno Zdravlje

Kupite Apcalis SX Jelly u Hrvatskoj - Tekući Tadalafil za Izvanredno Seksualno Zdravlje

Apcalis SX Jelly je lijek koji se koristi za liječenje erektilne disfunkcije kod muškaraca. Ovaj proizvod dolazi u obliku gela i pomaže povećati protok krvi u penisu, čime se poboljšava seksualna funkcija i omogućava postizanje i održavanje čvrste erekcije.

Aktivni sastojak: Tadalafil

 • Dostava 4-9 dana
 • Načini plaćanja
  • Mastercard
  • Visa
  • Amex
  • Bank Transfer
  • Carte Bleue
  • iDEAL
Besplatna dostava za narudžbe veće od 200.00€

Apcalis Sx Jelly

KarakteristikeInformacije
Aktivni SastojakTadalafil
FormaOralni žele
Doza20mg
Trajanje DjelovanjaDo 36 sati
Vrijeme DjelovanjaOko 20 minuta nakon uzimanja
Rok Trajanja2 godine od datuma proizvodnje
ProizvođačAjanta Pharma

Što je Apcalis SX Oralni Žele?

Apcalis SX Oralni Žele je inovativni lijek namijenjen liječenju erektilne disfunkcije kod muškaraca. Sadrži tadalafil, aktivni sastojak poznat po svom dugotrajnom učinku. Zahvaljujući svom obliku želea, Apcalis se brzo apsorbira i počinje djelovati u kratkom vremenskom razdoblju.

Ovaj lijek je posebno popularan zbog svoje praktičnosti i lakoće korištenja. Pakiran u malim vrećicama, Apcalis SX Oralni Žele je idealan za muškarce koji traže brzo i diskretno rješenje za svoje probleme s erekcijom.

Pored toga, zbog svoje posebne formulacije, Apcalis SX Oralni Žele je pogodan i za osobe koje imaju poteškoće s gutanjem tableta. Svojom učinkovitošću i brzim djelovanjem, ovaj lijek osigurava zadovoljstvo i povjerenje u seksualnim aktivnostima.

Kako Apcalis SX Oralni Žele Djeluje?

Apcalis SX Oralni Žele djeluje na principu opuštanja mišića i povećanja protoka krvi u penis, što rezultira poboljšanjem erekcije. Tadalafil, aktivna komponenta, inhibira enzim poznat kao fosfodiesteraza tipa 5 (PDE5), koji kontrolira protok krvi u penisu.

Kao rezultat, muškarci doživljavaju dugotrajnije i stabilnije erekcije, što im omogućuje bolje seksualno iskustvo. Apcalis SX Oralni Žele djeluje samo uz seksualnu stimulaciju, što znači da erekcija neće nastupiti bez prirodnog uzbuđenja.

Važno je napomenuti da Apcalis SX Oralni Žele neće povećati seksualni nagon, ali će pomoći u ostvarivanju i održavanju erekcije tijekom seksualnog odnosa.

Upute za Korištenje Apcalis SX Oralnog Želea

Preporučene Doze i Način Primjene

Preporučena doza Apcalis SX Oralnog Želea je jedna vrećica (20mg tadalafila) uzeta otprilike 20 minuta prije seksualne aktivnosti. Žele se konzumira direktno iz vrećice ili se može otopiti u malo vode.

Ne preporučuje se uzimanje više od jedne doze u periodu od 24 sata. Apcalis SX Oralni Žele može se uzimati s hranom ili bez nje, ali masna hrana može usporiti brzinu apsorpcije i djelovanja lijeka.

Moguće Nuspojave i Kako ih Upravljati

 • Glavobolja
 • Crvnilo lica i vrućica
 • Probavne smetnje
 • Zamagljen vid
 • Vrtoglavica

Većina nuspojava je blaga i prolazna. U slučaju ozbiljnih ili dugotrajnih simptoma, preporučuje se konzultacija s liječnikom.

FAQs

1. Kako koristiti Apcalis SX Jelly?

Da biste koristili Apcalis SX Jelly, otvorite vrećicu i izlijte sadržaj na žlicu. Jedna vrećica obično sadrži preporučenu dozu. Uzimajte 15-30 minuta prije planiranog seksualnog aktiviteta.

2. Postoje li nuspojave Apcalis SX Jelly?

Da, kao i kod svakog lijeka, moguće su nuspojave. Najčešće nuspojave uključuju glavobolju, crvenilo lica i probavne smetnje. U slučaju ozbiljnijih nuspojava, odmah se obratite svom liječniku.

3. Koliko dugo traje učinak Apcalis SX Jelly?

Učinak Apcalis SX Jelly obično traje oko 36 sati. Međutim, važno je napomenuti da individualni odgovor može varirati. Preporučuje se da ne uzimate više od jedne doze dnevno.

4. Mogu li koristiti Apcalis SX Jelly ako imam postojeće zdravstvene probleme?

Osobe s postojećim zdravstvenim problemima trebaju se konzultirati s liječnikom prije nego što počnu koristiti Apcalis SX Jelly. To je posebno važno za osobe koje uzimaju lijekove ili imaju srčane probleme.

Novi Komentar

Web stranica
Isporuka
Cijena / Performanse
Preporuka
CAPTCHA