Moja korpa 0
Kupite Fildena Super Active u Hrvatskoj - Generički sildenafil bez r

Kupite Fildena Super Active u Hrvatskoj - Generički sildenafil bez r

Fildena Super Active je lijek koji se koristi za liječenje erektilne disfunkcije kod muškaraca. On djeluje povećavajući protok krvi u genitalnom području, što rezultira jačim i dugotrajnijim erekcijama.

Aktivni sastojak: Sildenafil

 • Dostava 4-9 dana
 • Načini plaćanja
  • Mastercard
  • Visa
  • Amex
  • Bank Transfer
  • Carte Bleue
  • iDEAL
Besplatna dostava za narudžbe veće od 200.00€

Fildena Super Active

Naziv proizvoda Fildena Super Active
Aktivni sastojak Sildenafil citrat
Doza 100 mg po kapsuli
Oblik Gel kapsule
Djelovanje Počinje unutar 30 minuta
Trajanje učinka Do 4-6 sati
Primjena Liječenje erektilne disfunkcije
Proizvođač Fortune Healthcare

Osnovne informacije o Fildeni Super Active

Što je Fildena Super Active?

Fildena Super Active je moderni lijek namijenjen liječenju erektilne disfunkcije. Ovaj preparat sadrži sildenafil citrat, aktivni sastojak poznat po svojoj efikasnosti u liječenju seksualnih disfunkcija kod muškaraca. Gel kapsule su dizajnirane da brzo djeluju, pružajući brzi odgovor na seksualne stimulanse.

Proizvod dolazi u obliku mekih gel kapsula koje su lakše za gutanje u usporedbi s tradicionalnim tabletama. Svojim brzim djelovanjem, Fildena Super Active postaje popularan izbor među muškarcima koji traže efikasan i brz tretman.

Ovaj lijek proizvodi Fortune Healthcare, farmaceutska kompanija poznata po kvaliteti svojih proizvoda. Fildena Super Active je dostupna u većini ljekarni i online trgovinama, čineći je lako dostupnom opcijom za korisnike.

Kako Fildena Super Active djeluje?

Fildena Super Active djeluje opuštanjem mišića i poboljšanjem protoka krvi u penis. Sildenafil citrat, glavni aktivni sastojak, inhibira enzim PDE5 koji je odgovoran za smanjenje protoka krvi. Ova akcija omogućava jači i dugotrajniji protok krvi u penis, što rezultira čvršćom i dugotrajnijom erekcijom.

Učinkovitost ovog lijeka je najviša kada se uzima na prazan želudac, otprilike 30 minuta prije seksualne aktivnosti. Međutim, učinkovitost može varirati ovisno o individualnim karakteristikama korisnika.

Bitno je napomenuti da Fildena Super Active ne uzrokuje erekciju bez seksualne stimulacije. Stoga je potrebno da postoji seksualna stimulacija kako bi lijek bio efikasan.

Ključne prednosti Fildene Super Active

 • Brzo djelovanje zahvaljujući formi gel kapsula
 • Dugotrajni učinak do 6 sati
 • Pogodna za muškarce koji imaju poteškoća s gutanjem tableta
 • Visoka efikasnost u liječenju erektilne disfunkcije
 • Dobro toleriran i siguran za upotrebu kod većine muškaraca

Uporaba i doziranje

Kako pravilno uzimati Fildenu Super Active?

Pravilno uzimanje Fildene Super Active ključno je za maksimalnu učinkovitost. Preporučuje se uzimanje jedne kapsule, 30 do 60 minuta prije seksualne aktivnosti. Kapsulu treba progutati cijelu s malo vode. Izbjegavajte uzimanje više od jedne kapsule unutar 24 sata.

Uzimanje lijeka na prazan želudac može povećati njegovu efikasnost. Međutim, može se uzimati i s hranom, samo što u tom slučaju može doći do nešto sporijeg djelovanja.

Bitno je napomenuti da alkohol i masna hrana mogu smanjiti učinkovitost lijeka i stoga se preporučuje izbjegavanje ili ograničavanje njihove konzumacije prilikom uzimanja Fildene Super Active.

Preporučene doze za različite uvjete

Standardna doza Fildene Super Active je 100 mg, no doza može varirati ovisno o individualnim potrebama i zdravstvenom stanju korisnika. U nekim slučajevima, liječnik može preporučiti nižu dozu, posebno ako postoji rizik od nuspojava ili ako korisnik uzima druge lijekove.

Stariji korisnici ili oni s određenim zdravstvenim problemima poput problema s bubrezima ili jetrom mogu zahtijevati prilagodbu doze. Uvijek se savjetujte s liječnikom prije početka uzimanja ili promjene doze.

Za maksimalnu sigurnost i efikasnost, bitno je strogo se pridržavati uputa liječnika i ne prekoračiti preporučenu dozu.

Upute za uporabu i čuvanje

Fildena Super Active treba čuvati na suhom i hladnom mjestu, daleko od izravne sunčeve svjetlosti i vlage. Držite lijek izvan dohvata djece i ne koristite ga nakon isteka roka valjanosti.

U slučaju predoziranja ili ako se pojave teške nuspojave, odmah potražite medicinsku pomoć. Ne preporučuje se uporaba ovog lijeka zajedno s alkoholom, jer to može pojačati nuspojave.

Svaka promjena u režimu uzimanja lijeka treba biti dogovorena s liječnikom. Nemojte samostalno prilagođavati dozu ili prekidati uzimanje lijeka bez konzultacija s liječnikom.

Sigurnosni profili i nuspojave

Potencijalne nuspojave Fildene Super Active

Kao i svi lijekovi, i Fildena Super Active može uzrokovati nuspojave, iako se one ne pojavljuju kod svih korisnika. Najčešće nuspojave uključuju glavobolju, crvenilo lica, probavne smetnje, zamagljen vid, vrtoglavicu i začepljen nos.

Ove nuspojave su obično blage i prolazne. Međutim, ako nuspojave postanu ozbiljne ili dugotrajne, potrebno je potražiti liječničku pomoć. Rijetko, Fildena Super Active može uzrokovati ozbiljnije nuspojave poput iznenadne gubitka vida ili sluha, što zahtijeva hitnu medicinsku intervenciju.Kao i svi lijekovi, i Fildena Super Active može uzrokovati nuspojave, iako se one ne pojavljuju kod svih korisnika. Najčešće nuspojave uključuju glavobolju, crvenilo lica, probavne smetnje, zamagljen vid, vrtoglavicu i začepljen nos.

Ove nuspojave su obično blage i prolazne. Međutim, ako nuspojave postanu ozbiljne ili dugotrajne, potrebno je potražiti liječničku pomoć. Rijetko, Fildena Super Active može uzrokovati ozbiljnije nuspojave poput iznenadne gubitka vida ili sluha, što zahtijeva hitnu medicinsku intervenciju.

Korištenje ovog lijeka može biti neprimjereno za osobe s određenim zdravstvenim stanjima ili one koji uzimaju određene lijekove. Stoga je važno konzultirati se s liječnikom prije početka liječenja Fildenom Super Active.

Upozorenja i mjere opreza pri upotrebi

Fildena Super Active treba koristiti s oprezom kod osoba s kardiovaskularnim bolestima, jer sildenafil može utjecati na krvni tlak. Osobe koje imaju povijest srčanog udara ili moždanog udara trebaju se savjetovati s liječnikom prije upotrebe.

Ne preporučuje se uporaba Fildene Super Active zajedno s lijekovima koji sadrže nitrate, jer može doći do opasnog sniženja krvnog tlaka. Također, izbjegavajte uporabu alkohola i vožnju ili upravljanje strojevima ako osjetite vrtoglavicu ili druge nuspojave.

U slučaju alergijske reakcije na sildenafil ili bilo koju drugu komponentu lijeka, potrebno je odmah prekinuti uzimanje i potražiti medicinsku pomoć.

Kontraindikacije i interakcije

Tko ne bi trebao koristiti Fildenu Super Active?

Fildena Super Active nije prikladna za osobe koje su alergične na sildenafil ili bilo koji drugi sastojak lijeka. Također, nije preporučljiva za žene i djecu.

Osobe s ozbiljnim srčanim bolestima, niskim krvnim tlakom, ili oni koji su nedavno imali moždani udar ili srčani udar, trebaju izbjegavati ovaj lijek. Također, nije preporučen osobama s teškim bolestima jetre ili bubrega.

Lijek se ne smije koristiti u kombinaciji s lijekovima koji sadrže nitrate ili lijekove koji se koriste za liječenje plućne arterijske hipertenzije.

Moguće interakcije s drugim lijekovima

Fildena Super Active može stupiti u interakciju s određenim lijekovima, što može povećati rizik od nuspojava ili smanjiti učinkovitost lijeka. Ove interakcije uključuju lijekove za liječenje HIV-a, neke vrste antibiotika, lijekove za liječenje gljivičnih infekcija, te neke lijekove za liječenje hipertenzije.

Interakcije također mogu nastati s određenim biljnim dodacima i prehrambenim proizvodima. Stoga je važno obavijestiti liječnika o svim lijekovima i dodacima koje koristite prije početka liječenja Fildenom Super Active.

Izbjegavajte uporabu alkohola i grejpa, jer mogu utjecati na metabolizam lijeka i povećati rizik od nuspojava.

Nabava i dostupnost u Hrvatskoj

Gdje kupiti Fildenu Super Active u Hrvatskoj?

Fildena Super Active dostupna je u većini ljekarni u Hrvatskoj. Možete je nabaviti i putem ovlaštenih online ljekarni koje nude dostavu na kućnu adresu, što pruža dodatnu diskreciju i udobnost.

Prilikom kupnje važno je provjeriti je li ljekarna ovlaštena i legalna kako biste osigurali kupnju originalnog i sigurnog proizvoda.

Je li moguće kupiti Fildenu Super Active bez recepta?

Fildena Super Active u Hrvatskoj se prodaje samo na recept. Njeno kupovanje bez recepta nije legalno i može biti rizično, jer ne postoji garancija o kvaliteti i sigurnosti proizvoda.

Da biste kupili Fildenu Super Active, potrebno je prvo konzultirati se s liječnikom koji će procijeniti je li ovaj lijek prikladan za vas i izdati recept.

Online kupnja Fildene Super Active - sigurnost i diskrecija

Online kupnja Fildene Super Active može biti sigurna i diskretna opcija, pod uvjetom da se koristi pouzdana i ovlaštena online ljekarna. Provjerite recenzije i certifikate web stranice prije kupnje kako biste osigurali da je riječ o legitimnom prodavaču.

Većina online ljekarni nudi diskretnu dostavu i pakiranje, čime se osigurava privatnost kupaca. Međutim, važno je imati na umu da je za kupnju potreban važeći recept.

Cijene i pakiranja

Koja je cijena Fildene Super Active?

Cijena Fildene Super Active varira ovisno o broju kapsula u pakiranju i mjestu kupnje. U prosjeku, cijena se kreće od nekoliko desetaka do stotinjak kuna po pakiranju, ovisno o veličini pakiranja i ljekarni.

Povremeno se mogu naći i promocije ili popusti, posebice pri kupnji većih pakiranja ili online kupnji.

Dostupna pakiranja i veličine

Fildena Super Active obično dolazi u pakiranjima od 10, 20, 30, ili više kapsula. Veća pakiranja nude bolji omjer cijene i količine, što može biti isplativo za redovite korisnike.

Pakiranje je diskretno i dizajnirano tako da osigura sigurnost i očuvanje kvalitete lijeka.

Komparativna analiza s drugim lijekovima

Fildena Super Active u usporedbi s drugim lijekovima za istu namjenu

Fildena Super Active je usporediva s drugim lijekovima koji sadrže sildenafil, poput Viagre. Glavna razlika leži u obliku lijeka – Fildena Super Active dolazi u obliku gel kapsula, što može biti prednost za osobe koje teže gutaju tablete.

U usporedbi s drugim lijekovima za erektilnu disfunkciju koji sadrže različite aktivne sastojke (kao što su tadalafil ili vardenafil), Fildena Super Active može imati različite profile učinkovitosti i tolerancije. Sildenafil, aktivni sastojak u Fildeni Super Active, poznat je po brzom djelovanju i efikasnosti u širokom spektru korisnika.

Međutim, izbor lijeka za erektilnu disfunkciju ovisi o individualnim potrebama i zdravstvenom stanju pacijenta. Neki korisnici mogu bolje reagirati na druge aktivne sastojke ili preferirati različite režime doziranja.

Stoga je važno konzultirati se s liječnikom koji može preporučiti najprikladniji lijek temeljem medicinske povijesti i specifičnih potreba pacijenta.

Zašto odabrati Fildenu Super Active?

 • Brzo djelovanje: Gel kapsule omogućavaju brzu apsorpciju, što rezultira brzim djelovanjem.
 • Pogodnost za gutanje: Meki gel kapsule su idealne za osobe koje imaju poteškoće s gutanjem tvrdih tableta.
 • Dugotrajan učinak: Učinkovitost lijeka traje do 4-6 sati, pružajući adekvatno vrijeme za seksualnu aktivnost.
 • Visoka sigurnost: Klinički testirana i dokazana sigurnost kod većine muškaraca s erektilnom disfunkcijom.
 • Dostupnost: Lako dostupna u ljekarnama i putem ovlaštenih online trgovina.

Fildena Super Active predstavlja kvalitetan izbor za muškarce koji traže efikasno i brzo rješenje za erektilnu disfunkciju. Njegova jedinstvena formulacija u obliku gel kapsula nudi brzu apsorpciju i dugotrajan učinak, čineći ga popularnim izborom među korisnicima.

Kao i kod svakog lijeka, važno je konzultirati se s liječnikom prije početka liječenja kako bi se osiguralo da je Fildena Super Active prikladna i sigurna za vaše specifične potrebe.

FAQs for Fildena Super Active

1. Što je Fildena Super Active?

Fildena Super Active je lijek koji se koristi za liječenje erektilne disfunkcije kod muškaraca. Sadrži aktivni sastojak sildenafil citrat koji pomaže poboljšati protok krvi u penisu i time omogućava postizanje i održavanje erekcije.

2. Kako koristiti Fildena Super Active?

Fildena Super Active uzimajte oralno, otprilike 30 minuta prije planiranog seksualnog odnosa. Preporučena doza je obično 50 mg, ali se može prilagoditi prema potrebama i pod nadzorom liječnika.

3. Koliko dugo traje djelovanje Fildena Super Active?

Djelovanje Fildena Super Active obično traje od 4 do 6 sati. Međutim, individualni odgovor može varirati, pa se preporučuje da se lijek uzima prema uputama liječnika.

4. Koje su moguće nuspojave Fildena Super Active?

Nuspojave mogu uključivati glavobolju, crvenilo lica, mučninu i zamućen vid. Ako primijetite ozbiljne nuspojave kao što su bol u prsima ili dugotrajna erekcija, odmah se obratite liječniku.

5. Mogu li uzimati Fildena Super Active s drugim lijekovima?

Nikada ne uzimajte Fildena Super Active s lijekovima koji sadrže nitrati ili s drugim lijekovima za liječenje erektilne disfunkcije bez konzultacije s liječnikom. Interakcije lijekova mogu biti opasne po zdravlje.

Novi Komentar

Web stranica
Isporuka
Cijena / Performanse
Preporuka
CAPTCHA