Moja korpa 0
Kupite Avana 50 mg tablete za potenciju bez recepta u Hrvatskoj

Kupite Avana 50 mg tablete za potenciju bez recepta u Hrvatskoj

Avana je lijek koji se koristi za liječenje hipertenzije i srčanih bolesti. Djeluje opuštajući krvne žile i smanjujući opterećenje srca, što dovodi do bolje kontrole krvnog tlaka i smanjenja rizika od komplikacija povezanih s srcem.

Aktivni sastojak: Avanafil

 • Dostava 4-9 dana
 • Načini plaćanja
  • Mastercard
  • Visa
  • Amex
  • Bank Transfer
  • Carte Bleue
  • iDEAL
Besplatna dostava za narudžbe veće od 200.00€

Avana

Što je Avana? Opće Informacije

Avana je moderni lijek namijenjen liječenju erektilne disfunkcije. Sadrži aktivnu tvar avanafil, koja pripada skupini inhibitora fosfodiesteraze tipa 5 (PDE5). Ovaj lijek je dizajniran da poboljša protok krvi u penisu i time omogućava postizanje i održavanje erekcije.

Avana se ističe brzim djelovanjem, omogućavajući muškarcima da postignu erekciju već unutar 15 minuta nakon uzimanja. Njegova učinkovitost i brzina djelovanja čine ga popularnim izborom među muškarcima koji traže brzo i efikasno rješenje za svoje probleme s erekcijom.

Osim svoje primarne uporabe u liječenju erektilne disfunkcije, Avana se istražuje i za potencijalnu uporabu u liječenju drugih stanja. Međutim, treba ga koristiti samo pod liječničkim nadzorom i u skladu s preporukama stručnjaka.

Kako Avana djeluje?

Avana djeluje inhibiranjem enzima fosfodiesteraze tipa 5 (PDE5), koji je prisutan u penilnim tkivima. Inhibicija PDE5 povećava razinu cikličkog guanozin monofosfata (cGMP), što rezultira opuštanjem glatkih mišića i povećanim protokom krvi u penis, što dovodi do erekcije.

Zahvaljujući svojem selektivnom mehanizmu djelovanja, Avana ima manje šanse za neželjene nuspojave u usporedbi s nekim drugim lijekovima za liječenje erektilne disfunkcije. Njena efikasnost u poticanju erekcije čini je pouzdanim izborom za mnoge muškarce.

Avana vs. Ostali Lijekovi za Potenciju

Avana se razlikuje od drugih lijekova za potenciju poput sildenafila (Viagra) i tadalafila (Cialis) po svojoj brzini djelovanja i kratkom vremenu poluživota. To znači da Avana omogućava brže postizanje erekcije, ali i smanjuje vrijeme tijekom kojeg je aktivna u tijelu.

Ova karakteristika čini Avanu idealnim izborom za muškarce koji žele lijek koji brzo djeluje, ali ne žele dugotrajne efekte. Također, Avana ima manji broj interakcija s hranom i alkoholom, što je čini pogodnijom za upotrebu u različitim situacijama.

Informacije o Propisivanju Avane

Avana je dostupna na recept i treba je koristiti samo prema uputama liječnika. Propisuje se muškarcima s dijagnosticiranom erektilnom disfunkcijom i nije namijenjena za uporabu kod žena ili djece.

Prilikom propisivanja Avane, liječnici će uzeti u obzir pojedinačne zdravstvene okolnosti pacijenta, uključujući postojeće medicinske uvjete i trenutno korištene lijekove, kako bi osigurali sigurnost i učinkovitost lijeka.

Avana se obično propisuje u dozama od 50 mg, 100 mg, ili 200 mg, ovisno o potrebama i toleranciji pacijenta. Važno je slijediti upute liječnika o doziranju i ne prekoračiti preporučenu dozu.

Ograničenje Primjene Lijeka

Avana nije prikladna za osobe s teškim kardiovaskularnim stanjima, kao što su nestabilna angina pektoris ili teška srčana insuficijencija. Također, nije preporučljiva za osobe koje uzimaju nitrate ili lijekove koji oslobađaju dušikov oksid, zbog rizika od ozbiljnog pada krvnog tlaka.

Osobe s teškim bubrežnim ili jetrenim poremećajima trebaju izbjegavati upotrebu Avane ili je koristiti pod strogim liječničkim nadzorom. Također, upotreba Avane nije preporučljiva kod osoba koje su prethodno imale vizualne poremećaje povezane s PDE5 inhibitorima.

FAQs

1. Kako Avana poboljšava moj san?

Avana koristi inovativnu tehnologiju koja prilagođava potporu vašem tijelu, osiguravajući udobnost i podršku tijekom noći. Ovo poboljšava vašu posturu i smanjuje nelagodu, pridonoseći boljem snu.

2. Kako pravilno održavati Avana jastuk?

Da biste održali Avana jastuk dugotrajnim, preporučujemo redovito prozračivanje i izlaganje suncu. Navlake se mogu prati u perilici rublja prema uputama na etiketi proizvoda.

3. Koje su prednosti korištenja Avana jastuka za osobe s bolovima u leđima?

Avana jastuk pruža prilagodljivu potporu koja može pomoći u smanjenju pritiska na kralježnici i podržati pravilnu posturu. To može biti korisno za osobe koje pate od bolova u leđima.

4. Kako naručiti Avana proizvode u Hrvatskoj?

Avana proizvode možete naručiti putem naše službene web stranice. Dostava je dostupna za Hrvatsku, a plaćanje se može obaviti kreditnom karticom ili drugim dostupnim opcijama plaćanja.

5. Da li Avana jastuci dolaze s jamstvom?

Da, Avana jastuci dolaze s jamstvom zadovoljstva. Ako niste potpuno zadovoljni proizvodom, možete ga vratiti unutar određenog razdoblja i dobiti povrat novca. Molimo provjerite uvjete jamstva na našoj web stranici.

Novi Komentar

Web stranica
Isporuka
Cijena / Performanse
Preporuka
CAPTCHA