Moja korpa 0
Kupite Generički Priligy (Dapoxetine) 30, 60, 90 mg bez rece

Kupite Generički Priligy (Dapoxetine) 30, 60, 90 mg bez rece

Priligy generički je lijek koji se koristi za liječenje prerane ejakulacije kod muškaraca. On djeluje produžujući vrijeme između početka seksualnog odnosa i ejakulacije, pomažući muškarcima da kontroliraju svoj seksualni odgovor i produže svoj seksualni užitak.

Aktivni sastojak: Dapoxetine

 • Dostava 4-9 dana
 • Načini plaćanja
  • Mastercard
  • Visa
  • Amex
  • Bank Transfer
  • Carte Bleue
  • iDEAL
Besplatna dostava za narudžbe veće od 200.00€

Priligy Generički

Svrha i Značajke Generičkog Lijeka Priligy

Generički Priligy, poznat i kao Dapoxetine, popularan je lijek namijenjen liječenju prijevremene ejakulacije kod muškaraca. Ovaj lijek pomaže u produljenju trajanja seksualnog odnosa, čime se poboljšava kontrola nad ejakulacijom. Kao generički lijek, Priligy nudi iste terapeutske prednosti kao i originalni lijek, ali često po nižoj cijeni.

Priligy djeluje tako da utječe na razine serotonina u mozgu, neurotransmitera koji igra ključnu ulogu u ejakulaciji. Uzimanjem ovog lijeka, muškarci mogu doživjeti duže vrijeme prije ejakulacije, što dovodi do većeg zadovoljstva i manje stresa tijekom seksualnih aktivnosti. Generička verzija Priligyja postala je popularna zbog svoje dostupnosti i efikasnosti.

Pored svoje primarne upotrebe, Priligy također može imati pozitivne učinke na samopouzdanje i seksualne odnose. Lijek se često propisuje kao dio sveobuhvatnog pristupa liječenju seksualnih funkcionalnih problema kod muškaraca.

Kako Djeluje Generički Dapoxetine?

Generički Dapoxetine, aktivna komponenta Priligyja, klasificira se kao selektivni inhibitor ponovne pohrane serotonina (SSRI). Ova skupina lijekova poznata je po svojim učincima na regulaciju serotonina u mozgu, neurotransmitera koji igra ključnu ulogu u kontroli raspoloženja i ejakulacije.

Uzimanjem Priligyja, razina serotonina u sinapsama mozga povećava se, što dovodi do odgode ejakulacije. Dapoxetine djeluje brzo, s učinkom koji se javlja unutar jednog do tri sata nakon uzimanja, i kratkotrajan je, što znači da lijek brzo napušta tijelo.

Ova brza djelotvornost i kratko trajanje čine generički Dapoxetine idealnim za liječenje prijevremene ejakulacije, s minimalnim rizikom od dugotrajnih nuspojava koje su česte kod drugih SSRI-a.

Doziranje i Primjena Priligy

Standardna doza generičkog Priligyja (Dapoxetine) je 30 mg, koja se po potrebi može povećati na 60 mg. Lijek se uzima oralno, obično 1 do 3 sata prije seksualne aktivnosti. Važno je napomenuti da se Priligy ne smije uzimati više od jednom u 24 sata.

Prilikom određivanja doze, liječnik će uzeti u obzir individualne potrebe i zdravstveno stanje pacijenta. Stariji pacijenti ili oni s određenim zdravstvenim stanjima mogu zahtijevati prilagođene doze.

Kao i kod svih lijekova, važno je strogo slijediti upute liječnika o doziranju i primjeni Priligyja kako bi se osigurala maksimalna učinkovitost i sigurnost lijeka.

Što Trebate Znati Prije Uzimanja Priligy

Prije početka terapije Priligyjem, važno je obavijestiti liječnika o svim trenutnim zdravstvenim problemima i lijekovima koje uzimate. Priligy može interagirati s određenim lijekovima, što može dovesti do nepoželjnih učinaka.

Osobe s poviješću srčanih problema, teških mentalnih bolesti, ili oni koji uzimaju lijekove za depresiju, trebaju biti posebno oprezni prilikom korištenja Priligyja. Također, Priligy se ne preporučuje osobama mlađima od 18 godina i starijima od 65 godina.

Alkohol može pojačati neke nuspojave Priligyja, kao što su vrtoglavica i pospanost, stoga se preporučuje izbjegavanje alkohola tijekom korištenja ovog lijeka.

Nuspojave i Sigurnost Prilikom Korištenja Priligy

Priligy, kao i svi lijekovi, može uzrokovati nuspojave, iako se one ne javljaju kod svih korisnika. Najčešće nuspojave uključuju glavobolju, mučninu, vrtoglavicu, i pospanost. Ove nuspojave su obično blage do umjerene i kratkotrajne.

Rijetke, ali ozbiljnije nuspojave mogu uključivati promjene u raspoloženju, povećanu anksioznost, i probleme sa srcem. U slučaju ozbiljnih nuspojava ili ako se simptomi pogoršaju, potrebno je odmah potražiti liječničku pomoć.

Pacijenti bi trebali biti svjesni da Priligy može utjecati na motoričke sposobnosti i koncentraciju, stoga se preporučuje izbjegavanje vožnje ili upravljanja teškim strojevima nakon uzimanja lijeka.

Interakcije s Drugim Lijekovima i Substancama

Priligy može interagirati s različitim lijekovima i tvarima, stoga je važno obavijestiti liječnika o svim lijekovima, dodacima prehrani i biljnim preparatima koje koristite. Posebnu pažnju treba obratiti na lijekove za depresiju, migrene, i srčane probleme.

Kombinacija Priligyja s alkoholom ili drogama koje utječu na centralni živčani sustav može povećati rizik od nuspojava kao što su vrtoglavica, pospanost, i poremećaji svijesti.

Ne preporučuje se uzimanje Priligyja istovremeno s drugim SSRI lijekovima ili lijekovima koji povećavaju razinu serotonina u mozgu, zbog mogućnosti pojave serotoninskog sindroma.

Čuvanje i Skladištenje Priligy

Priligy treba čuvati na suhom i hladnom mjestu, izvan dohvata djece. Lijek treba čuvati na temperaturi do 25°C, u originalnom pakiranju kako bi se zaštitio od vlage i svjetlosti.

Nije preporučljivo koristiti Priligy nakon isteka roka valjanosti navedenog na pakiranju. Stari i neupotrebljeni lijekovi trebaju se sigurno odlagati kako ne bi došlo do nenamjerne upotrebe ili zagađenja okoliša.

Prikladno skladištenje Priligyja osigurava očuvanje njegove učinkovitosti i sigurnosti tijekom vremena.

Odgovornost i Pravne Napomene

Ove informacije o Priligyju su informativnog karaktera i ne zamjenjuju savjet liječnika ili farmaceuta. Pacijenti bi trebali konzultirati zdravstvenog stručnjaka prije početka liječenja bilo kojim lijekom.

Proizvođač i distributeri Priligyja ne preuzimaju odgovornost za bilo kakve posljedice koje proizlaze iz nepravilne upotrebe ili nepridržavanja uputa za upotrebu lijeka. Informacije ovdje navedene su bazirane na trenutno dostupnim znanstvenim saznanjima i praksama.

Korištenje Priligyja treba biti u skladu s lokalnim zakonima i propisima. Lijek se smije koristiti samo po receptu i prema uputama zdravstvenog stručnjaka.

Informacije o Cijenama i Nabavi Priligy

Cijene generičkog Priligyja mogu varirati ovisno o zemlji i dobavljaču. U Hrvatskoj, Priligy se obično može nabaviti u ljekarnama s receptom. Pacijenti bi trebali istražiti cijene u različitim ljekarnama kako bi pronašli najpovoljniju opciju.

Također, moguće je naručiti Priligy putem online ljekarni, što može biti povoljnije i praktičnije za neke korisnike. Međutim, važno je osigurati da je online ljekarna pouzdana i da ima odgovarajuće dozvole za prodaju lijekova.

FAQs

1. Što je Priligy generički?

Priligy generički je lijek koji sadrži aktivnu tvar dapoksetin i koristi se za liječenje prerane ejakulacije kod muškaraca.

2. Kako Priligy generički djeluje?

Priligy generički djeluje inhibirajući serotonin u mozgu, što pomaže produžiti vrijeme ejakulacije i kontrolu nad ejakulacijom.

3. Kako se koristi Priligy generički?

Preporučena doza Priligy generičkog lijeka je jedna tableta (30 mg ili 60 mg) uzeta 1-3 sata prije seksualne aktivnosti. Slijedite upute svog liječnika ili priložene upute za sigurnu upotrebu.

4. Koje nuspojave mogu nastati pri upotrebi Priligy generičkog?

Nuspojave mogu uključivati glavobolju, mučninu, vrtoglavicu, umor i suha usta. U rijetkim slučajevima mogu se pojaviti ozbiljnije nuspojave. Obratite se svom liječniku ako primijetite bilo kakve neželjene reakcije.

5. Gdje mogu kupiti Priligy generički u Hrvatskoj?

Priligy generički se obično može kupiti u ljekarnama ili na recept kod svog liječnika. Potrebno je konzultirati se s liječnikom kako biste dobili recept za ovaj lijek.

Novi Komentar

Web stranica
Isporuka
Cijena / Performanse
Preporuka
CAPTCHA