Moja korpa 0
Briga O Koži

Ekskluzivna Online Njega Kože za Zdravu, Svježu i Blistavu Kožu u Hrvatskoj

Proizvod Aktivni Sastojci Tip Kože Primjena SPF
25% Vitamin C + Glutathione Clinical Serum Vitamin C, Glutathione Svi tipovi Serum -

Naši Proizvodi

Serumi i Tretmani

Serumi i tretmani su ključni za održavanje zdravlja kože. Naša linija proizvoda uključuje visokokvalitetne serume s aktivnim sastojcima kao što su Vitamin C, Glutathione, i Niacinamide, koji pomažu u borbi protiv znakova starenja, hiperpigmentacije i osiguravaju dodatnu hidrataciju.

Ovi proizvodi su posebno formulirani kako bi pružili maksimalne rezultate bez iritacije. Idealni su za svakodnevnu uporabu i pružaju dugotrajne efekte koji će transformirati vašu kožu, čineći je zdravijom i svježijom.

Naš asortiman seruma i tretmana pruža raznolike opcije za različite potrebe vaše kože, bilo da je riječ o oživljavanju umorne kože, smanjenju vidljivosti bora ili osvježavanju tena.

  • 25% Vitamin C + Glutathione Clinical Serum
  • Multi-Peptide Eye Serum
  • Skinlick Cloud Serum Light
  • 10% Niacinamide Booster
  • Clinical 1% Retinol Treatment

Specijalizirani Vodiči

Kako Odabrati Pravi Proizvod

Odabir pravog proizvoda za njegu kože može biti izazovan. Naši specijalizirani vodiči nude korisne savjete i informacije kako biste lakše donijeli odluku. Razumijemo da svaka koža ima svoje specifične potrebe, stoga nudimo detaljne preporuke koje će vam pomoći u odabiru najboljeg proizvoda za vaš tip kože.

Kroz ove vodiče, istražite kako odabrati pravu SPF kremu, hidratantnu kremu i čistač za vašu kožu. Također, otkrijte uobičajene greške u čišćenju kože i kako ih izbjeći, te se upoznajte s metodom dvostrukog čišćenja.